Gematcht tot 15 februari 2006

Er zijn weer een paar dagen van de maand februari voorbij. Ze hebben (waarschijnlijk) gematcht tot en met 15 februari 2006. Dus zes dagen in totaal. Je kan dus nog niet echt spreken van een speed-up zeg maar. Maar ja, beter iets dan niets moet ik dan maar denken. De Adoption Forecast heeft de site nog niet bijgewerkt dus ik kan nog niet melden hoe de verwachtingen nu zijn. Gisteravond hebben we weer een wachtgroepavond gehad van Wereldkinderen. We waren met drie stellen deze avond waarvan er één wacht op een voorstel uit Zuid-Afrika en de ander net als wij uit China. We vonden het fijn om weer met elkaar te kletsen over alles wat ons bezig houdt en hoe we de wachttijd doorkomen.

Zoals jullie allemaal al wel weten ben ik dus weer aan de studie (verpleegkunde niveau 4) gegaan en zo ben ik dus 15 september eerst een hele week naar school geweest en nu ga ik iedere dinsdag naar school In Zwolle. Klik hier voor meer gratis plaatjes Ik vind het echt heel erg leuk om weer naar school te gaan ook al is al het huiswerk natuurlijk een minder leuke bijkomstigheid. Maar ik moet zeggen dat het me tot nu toe wel meevalt en dat ik aardig de discipline kan vinden om er ook daadwerkelijk aan te gaan zitten. We hebben ook een hele leuke klas en dat is erg belangrijk vind ik. Ook heb ik nog een andere baan. Ja, het houdt niet op zeg maar. Vorige week had ik een sollicitatie op mijn huidige afdeling voor de vacature van teamleider op één team van de revalidatieafdeling. ’s Morgens gesprekken en ’s middags kreeg ik al te horen dat ik was aangenomen. Leuk hè? Nu werk ik alleen nog maar van maandag tot en met vrijdag en ook niet meer ’s avonds. (En ook geen feestdagen meer)

Dus ondanks al het wachten gebeuren er toch nog leuke dingen in ons leven. Over een paar weken zijn we al weer elf jaar getrouwd en daarom gaan we ook nog een weekend naar Terschelling. Twee weken geleden heb ik ook nog een fotowedstrijd gewonnen met de plaatselijke (week) krant. Grappig om overal je eigen foto tegen te komen. 5159_web_2

   De foto is gemaakt tijdens onze zomervakantie in Italie en eigenlijk verdient Erik de prijs want hij heeft de foto gemaakt. Je moest met de weekkrant op de foto op je vakantie. En wat hebben we dan gewonnen? Een weekend weg naar Stadskanaal??!! En dit moeten we voor 31-12 doen anders is het niet meer geldig. Dus gaan we dit jaar nog twee keer een weekend weg. Nou ik stop ermee. Tot de volgende keer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s