Al 36 maanden in afwachting.

Vandaag is het precies drie jaar geleden dat onze documenten zijn aangekomen in China. Zij liggen ergens in ditTn_1 gebouw en is het twee jaar geleden (augustus 2007) dat het door de review ging.

Drie jaar alweer. Drie jaar zijn 36 maanden en drie jaar zijn ook 156 weken en drie jaar zijn ook 26280 uren. (of 1576800 minuten) Het is maar net hoe je het bekijkt. Als we terug kijken Dossierkast zijn die drie jaren meestal snel gegaan, maar ook wel eens tergend langzaam. We zijn blij met de zomer want daar houden we van en dat doet soms de tijd sneller gaan. Want als je uitziet naar bijvoorbeeld een vakantie dan is het vaak zo dat voordat je het weet alweer thuis bent. Het is ook een manier van overleven en doorgaan. In stapjes leven, bij de dag. Want anders kan je het niet volhouden. Voorspellingen doen we maar niet meer, maar stiekem hopen we nu toch echt dat het alleen maar dichterbij komt dat we naar China mogen en onze kleine chinees in het echt mogen ontmoeten. Soms voelen we ons net als deze kleine man: (vul zelf maar in)

Hamburger_2

Advertenties

5 thoughts on “Al 36 maanden in afwachting.

 1. hoi Jessia en Erik

  Ik kan me enigszins voorstellen dat je van periode naar periode leeft en dat het emotioneel heel zwaar is. Ik bid voor jullie dat deze beproeving het wachten binnenkort werkelijkheid wordt.

  liefs jennie

 2. Hoi,

  Regelmatig zeg je even: “Tja, wachten duurt lang” Maar jullie geduld wordt wel erg op de proef gesteld!!! Ik hoop van harte dat ze nu eindelijk eens wat op zullen schieten. Zodat jullie eindelijk jullie zoon/dochter in de armen kunnen sluiten! Sterkte met het wachten!!

  Liefs Simone

 3. Hoi Erik en Jessica,

  Wat zou het toch mooi zijn als ze in China ineens 3 maanden tegelijk matchen…
  Het zal wel niet gaan gebeuren.
  Sterkte weer met wachten.
  Een ding staat vast: als jullie kindje er is, is het groot feest! Iedereen blij met jullie en het huis zal te klein zijn voor alle cadeaus en felicitaties. šŸ™‚

 4. Hoi Erik en Jessica,

  Ik lees al maanden jullie berichtjes.
  Zelf staan we ook de de lijst maar onze LID is van Maart 2007. Dus wachten, wachten, wachten en nog eens wachten. Nu al ruim 5,5 jaar.
  Ik vind het erg leuk om jullie verhalen ze lezen! Ga zo door!

  Groetjes Ageeth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s