Twaalf en een half jaar Getrouwd

Vandaag, 30 april, is het precies twaalf en een half jaar geleden dat we getrouwd zijn. We werden vanmorgen verrast met een ontbijt op bed en overal hing voor ons de vlag uit. Ook was ons huis versierd met ballonnen. Bedankt lieve familie. Koninginnedag is wel een beetje een vreemde dag om feest te vieren dus gaan we dit met familie en vrienden vieren op 19 juni a.s. Verder hebben we een gedeelte van de familie op de koffie gehad wat gezellig was. Mijn kleine zusje is ook al 26 jaar op Koninginnedag jarig dus hadden we dubbel feest. Vanmiddag naar de vrijmarkt geweest met mijn zus maar dat is toch niet echt mijn ding. Maar goed, ik ben even buiten geweest en dan kan ik toch zeggen dat ik op de vrijmarkt ben geweest. Vanavond gaan we nog naar de lampionneoptocht. We hopen nu na twaalf en half jaar dat we dit jaar voor het laatst met zijn tweeen naar de optocht gaan en dat we volgend jaar met onze zoon of dochter mogen gaan.

Img_1013_4

Advertenties

2 thoughts on “Twaalf en een half jaar Getrouwd

  1. Hallo Erik en Jessica

    Nog gefeliciteerd met jullie jubileum, is zeker een rare dag voor een feestje. Hoe gaat het verder bij jullie? trek je het nog een beetje?

    Liefs Coby

  2. Van harte met jullie jubileum! Hadden jullie 12,5 jaar niet over nagedacht zeker, dat het op Koninginnedag zou vallen. šŸ˜‰ rare dag voor een feestje. Succes maar weer met wachten. Leuk dat jullie op vakantie gaan naar CHina.
    groeten~!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s