Nou we zijn geslaagd hoor.

Nou we zijn geslaagd hoor. Géén probleem bij de Baby dump. Wel gek om tussen al die dikke buiken te lopen maar toch voelde het wel goed. Het leverde zelfs nog een hilarisch moment op. We waren bij de wandelwagens aan het kijken en toen kwam dus de verkoopster op ons af of ze ons kon helpen. Nou wij wilden wel advies. We stonden te kijken bij een JOOLZ wandelwagen maar volgens mevrouw was die niet handig als we naar het bos zouden gaan. Nu denk ik dat we ongeveer drie keer per jaar naar het bos gaan dus dat was het probleem niet. Toen liet ze ons de BUGABOO zien met reiswieg erop. Ik zei: We hoeven geen reiswieg hoor!!! Een verbaasd gezicht keek ons aan en zei: gaan jullie dan de eerste zes maanden niet wandelen???? Hahaha jawel maar ons kind past er niet in…. Dus toen maar even uitleg gegeven over onze situatie. Nou toen vielen er dus ineens een heleboel wandelwagens af want de meeste zit standaard een reiswieg bij en die hoeven we niet. Daarna was de keus al snel gemaakt en is het een MAXI COSI MURA 4 geworden.  Toen door voor het ledikantje en de commode. We vonden hoogglans erg mooi dus viel er ook al weer veel af. Ook vonden we de kwaliteit van veel kastjes niet al te best. Maar dankzij de medewerking van de verkoopster is het gelukt. We hebben geen ledikantje gedaan maar een juniorbed. Dit is een groot ledikant van 70 cm x 140 cm zodat we het later kunnen ombouwen tot een junior bed. Het lijkt ons heel praktisch. Nou we waren er nu toch dus ook maar een autostoeltje aangeschaft. Een Rxf6mer stoeltje.  Nou dat waren wel de meeste grote dingen. Verder hebben we nog slabbetjes, aankleedkussen, muziekdoosje, moltons, etc aangeschaft. Oh wat een heerlijk gevoel. We laten de grote dingen de week voor kerst bezorgen. Dat lijkt ons een mooi tijdstip. Nou dan zijn jullie weer op de hoogte. 

Advertenties

2 thoughts on “Nou we zijn geslaagd hoor.

 1. Jullie zijn goed geslaagd!

  Wel lachen die kinderwagens en vooral de reacties van het personeel. Heel herkenbaar. Wij wilden ook een Bugaboo maar dan zonder wieg. Een mailtje naar Bugaboo gestuurd met de vraag of dit mogelijk was. Dit kon inderdaad. Groot was onze verbazing toen we de Bugaboo op gingen halen en er toch een wieg bij zat (waar we niet voor hadden betaald). Was wel makkelijk toen we hem verkochten.Want ja, een kinderwagen met een nog nooit gebruikte wieg kom je niet zo vaak tegen;-).

  Succes met inrichten! Dat is toch wel het leukste gedeelte. O nee, het leukste gedeelte is als je kindje voor het eerst in zijn/ haar bedje ligt……

  Groetjes,
  Miranda
  trotse mama van Linouk en Kaj

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s