ff weg

Het is vrijdag en ik heb weekend….heerlijk. We vertrekken zo richting Nijmegen en gaan twee dagen relaxen. OOhh wat heb ik daar een zin in. We gaan naar Sanadome. In de afgelopen jaren zijn we daar vaker geweest en het is iedere keer weer genieten. Gewoon één nachtje weg. We doen dit ook omdat het morgen onze trouwdag is. Dan zijn we al weer 13 jaar getrouwd. Waar blijft de tijd als je achterom kijkt. Maar als je vooruit kijkt kan het allemaal niet snel genoeg gaan tot en met de reis richting China. En daarna mag de tijd wel weer langzamer gaan.

 Buitenbad_02

De geruchten komen nog maar moeizaam op gang. Er is één vergunninghouder die gemeld heeft dat de families met een inlogdatum van 24 mei geen voorstel hoeven te verwachten. Maar dat zegt hopelijk nog helemaal niets. Als het wel zo is dan valt het WEER een beetje tegen. Maar goed nu maar even niet aan denken.

Advertenties

One thought on “ff weg

  1. Gefeliciteerd met jullie trouwdag!! Heerlijk ff een weekend weg en ontspannen, zou voor ons ook wel goed zijn nu 😉
    We hopen ook dat de geruchten NIET waar zijn en ze weer een flink aantal dagen wegmatchen. Maar ik vrees dat het een slechte maand gaat worden…
    Succes met wachten!
    groetjes, Chris en Nicole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s