Een kleine update..

Jullie zullen wel denken, gebeurt er nog wat? Nou ja vast wel. We vervelen ons niet hoor. Ik heb niet meer gereageert na het laatste bericht maar zoals jullie al wel begrepen hebben is er inderdaad gematcht tot en met 15 juni 2006 en nu zijn we in afwachting van de volgende ronde die hopelijk deze week nog plaatsvindt. WANT…. die week daarop hebben de Chinezen weer een week vrij ivm de dag van de arbeid op 1 mei en op 4 mei is het nationale jongerendag. Deze dag is in 1949 ingesteld om het begin van de 4 mei beweging in 1919 te herdenken. Allemaal leuk en aardig van de chinezen om dat te herdenken als ze voor die tijd ook maar matchen dan…, dan hebben wij ook wat te vieren.

Wat doen we verder? We werken hard en daarnaast genieten we van het mooie weer in ons mooie tuintje. De blauwe regen staat volop in bloei en de clematis komt er ook aan. En daarbij heeft Erik last van de hooikoorts. Hatsjoe, hatsjoe.

Volgende week gaan we nog heerlijk samen een week op vakantie naar Turkije. We gaan er van uit dat dat dan echt onze laaatste vakantie wordt met ons tweetjes. We hebben een mooi hotel aan zee en gaan ons lekker laten verwennen met "all inclusive". Een stapel boeken mee en de Ipod en bussen zonnebrand. Oh ja een bikini en zwembroek is ook wel handig.

Ondertussen klussen we ook nog een beetje aan het kamertje. Zo ben ik nog een dekbedovertrekje aan het naaien en moet er nog een rolgordijntje worden opgehangen. En dan is het wel zo'n beetje klaar denken we.

En niet onbelangrijk. Vandaag is het Pasen. De dag waarop wij herdenken dat Jezus uit de dood is opgestaan.

Vis150 

Advertenties

3 thoughts on “Een kleine update..

 1. Hoi,
  Geniet van jullie vakantie! En ik hoop zo voor jullie dat jullie bij de volgende ronde zitten! Dat jullie lange, lange wachten eindelijk beloont gaat worden met een prachtige zoon of dochter!

  Groetjes van Simone.

 2. hallo jessica en erik
  vandaag op jullie side gekeken wat een lief kamertje ik hoop dat het nu echt gauw gevuld wordt met een kinder stemmetje.
  Veel sterkte en hoop dat het lange wachten gauw voorbij zal zijn.
  Fijn vakantie
  Groetjes Gerry

 3. Lieve buren,

  Heerlijk dat jullie lekker weg gaan. Geniet ervan en hopelijk komt het positieve bericht snel voor jullie! We houden wel weer een oogje in het zeil. Goede reis en tot hores.

  Liefs de buren van 61

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s