Reisbijeenkomst en Reisschema

Vandaag was het (eindelijk) zover. We hebben de reisbijeenkomst gehad bij Wereldkinderen in Den Haag. Om 8.15 uur zaten we in de auto en precies om 10.00 uur waren we bij het kantoor. De bijeenkomst begon uiteindelijk om 10.30 uur. Zo hadden we mooi de tijd om kennis te maken met onze reisgenoten. We zijn vandaag overladen met informatie. Informatie over de reis, de overdracht, financiele zaken, gidsen, cadeautjes, bezoeken aan de tehuizen, visa, hotelkamers, bagage en gewichten. Dit was dan een verkorte versie. Wij hebben hier van 10.30 uur tot 16.00 uur over gedaan. We hebben echt een leuke dag gehad en zijn vooral heel erg blij dat wij de kans krijgen om naar het kindertehuis te gaan waar Yue Lin nu verblijft. Bij deze dan ons reisschema.

Donderdag 4 augustus vertrek Amsterdam met vlucht CZ 346 20.55 uur

Vrijdag 5 augustus aankomst Beijing om 12.40 uur, daarna direct de transfer op het vliegveld van Beijing naar Guangdong. De tijd van deze vlucht is nog niet bekend.

Zaterdag 6 augustus vrije dag, maar we zullen deze dag boodschappen gaan doen met onze gids. Voor luiers, voeding en een buggy.

Zondag 7 augustus vrije dag.

Maandag 8 augustus we gaan YUE LIN ontmoeten. De dag waar we al die jaren naar uitgekeken hebben. Dus 8/8/2011 wordt een hele bijzondere dag. De dag van de overdracht.

Dinsdag 9 augustus naar het registratiekantoor en de notaris voor de officiele adoptie procedure.

Woensdag 10 augustus naar het politiebureau voor het aanvragen van een paspoort voor Yue Lin.

Donderdag 11 augustus vrije dag

Vrijdag 12 augustus vrije dag

Zaterdag 13 augustus vliegen we van Guangzhou naar Zhanjiang. Deze stad is verder zuidwaarts . We denken ongeveer een half uurtje vliegen. We gaan daar naar toe om op zondag het kindertehuis te bezoeken. We verblijven twee nachten in de stad Zhanjiang.

Zondag 14 augustus gaan we het Social Welfare Institute van Huazhou bezoeken. We hopen dat we er fotoxb4s mogen maken en dat we de verzorgers van Yue Lin mogen spreken.

Maandag 15 augustus vliegen we terug van Zhanjiang naar Beijing waar we de andere twee stellen weer zullen ontmoeten. (zij zijn op zaterdag al weer in Beijing aangekomen)

Dinsdag 16 t/m dinsdag 23 augustus hebben we vrije dagen. We zullen tijdens deze dagen wel excursies gaan maken naar de chinese muur en naar het zomerpaleis.

Woensdag 24 augustus weer naar huis met zxb4n drietjes. We vliegen met vlucht CZ 345. We vertrekken om 14.20 uur en komen rond 19.00 uur aan op Schiphol, Amsterdam.

En dan nu nog een mooie foto van ons met onze reisgenoten.DSCN2167                                                                     wij, Melissa, Michael, Pieter en Antoinette     

Advertenties

5 thoughts on “Reisbijeenkomst en Reisschema

 1. Hoi hoi nou dat komt nu eindelijk dan allemaal dichtbij.
  Geweldig voor jullie, wat zal de tijd langzaam voor jullie gaan.
  Maar een prachtige dochter voor jullie.
  Blijf jullie tuurlijk volgen.

  Groeten jacqueliene

 2. Wat een mooie dag voor de overdracht van Yue Lin: 8-8!! Volgens de Chinezen echt een geluksdag, en nu voor jullie ook šŸ™‚
  Aftellen maar tot begin augustus!!!
  groetjes, Chris Nicole & Xiao SOng

 3. Heerlijk weer op die roze wolk ! Ik wens jullie een mooie reis en misschien kom ik jullie ergens in China tegen .. Ik ben afgelopen woensdag gebeld dat ik al 29 juli afreis !! vroeger dan ik had verwacht, te gek natuurlijk ! Voelt heel onwerkelijk allemaal … maar het gaat nu ECHT gebeuren. Succes met de laatste leuke voorbereidingen !
  groetjes Nicorien, trotse aanstaande moeder van Mei-Lin

 4. gefeliciteerd met jullie dochter. Wat een prachtig meisje. Zal jullie reisverslag gaan lezen. Wij hebben zelf een aantal weken geleden een voorstel gekregen van een zoon via WK. Ons pakje met knuffel, camera en fotoboekje zal met iemand van jullie meegaan naar China. Heel fijn dat het op deze manier kan.

  Heel veel plezier en geniet ervan!!
  Nicolle, Hans en Anouk

 5. Hallo,
  Heel erg gefeliciteerd met jullie kind, het mooiste geschenk op deze aardbodem. Na 3 biologische kinderen hebben wij ook een kind uit China geadopteerd (2002). Malou komt uit hetzelfde weeshuis als Yue Lin. 2/3 weken geleden hebben wij het weeshuis bezocht. We mochten een zaal op waar circa 30 kinderen lagen. Met name 1 kind heeft ons veel indruk gemaakt. Een heel klein kind met gezichtshandicap dat er zeer slecht aan toe was. Momenteel proberen wij vanuit Nederland iets te regelen om hier iets aan te doen. Graag zou ik willen weten of jullie het kind te zien krijgen en hoe ze erbij ligt.
  We hebben voor het weeshuis ook veel spullen gekocht in Maoming (wasmachines, warmwaterdouches en heel veel speelgoed). Het viel ons op dat de speelzaal zo goed als leeg was. Graag zou ik willen weten of inmiddels de dozen zijn uitgepakt en dat de kinderen eindelijk speelgoed hebben.
  Heel veel fijne dagen nog in China en wellicht spreken we elkaar nog eens.
  Sophie & Rob Marcus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s