Eerste aanvullende raadsgesprek

Eindelijk werden we op donderdag 18 oktober gebeld door onze raadsmedewerker voor het maken van een afspraak. Gelukkig konden een week later al naar Zwolle voor (zo bleek later) ons eerste gesprek. Dus was ons gesprek op woensdag 24 oktober. Yue Lin is ook mee geweest en heeft zich voorbeeldig gedragen. Ze bleef echter wel veilig in de buurt van papa en mama.

We hebben een heel leuk gesprek gehad en hebben uitgebreid gesproken over de komst van Yue Lin in ons leven, de reis, de thuiskomst, wat het met ons gedaan heeft. Hoe het nu met ons is, etc. Tja een uur is dan ook zo voorbij natuurlijk. Dus werd er een tweede afspraak gemaakt en die zou bij ons thuis zijn een week later.

Een tweede gesprek was nodig omdat wij graag weer een kindje uit China willen adopteren. Omdat er vanuit Nederland alleen nog maar kinderen met een ‘special need’ uit China geadopteerd kunnen worden is het natuurlijk belangrijk dat er in het rapport komt te staan hoe wij daar tegenover staan, wat onze ‘wensen en grenzen’ zijn in de diverse special needs. Wij hadden hier samen natuurlijk al uitgebreid over gesproken en gelezen, gegoogeld en infromatie ingewonnen bij diverse andere adoptieouders. Zo is er voor ons duidelijk geworden waar wij voor open willen staan. Dit alles zou dus in het tweede gesprek besproken gaan worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s