Drie weken bij elkaar!

Vandaag is het al weer drie weken geleden dat we Kai voor altijd in onze armen sloten. We zijn al weer zes dagen thuis en we kunnen zeggen dat het echt goed gaat. We hebben met zijn allen ongeveer drie nachten last gehad van de jetlag. Dus dat is best wel netjes. Nu slapen Yue Lin en Kai iedere morgen weer ‘gewoon’ tot een uur of zeven/half acht. Kai slaapt de ene nacht helemaal door en de andere nacht is hij even wakker. Maar hij is dan makkelijk weer in slaap te krijgen.

In huis is het nog wel een paar dagen een rommeltje geweest. Heel veel was, heel veel strijkgoed, overal troepjes, heel veel cadeautjes. We struikelden over al het speelgoed wat er bij is gekomen. Afgelopen donderdag zijn we naar het gemeentehuis geweest. Daar verliep eigenlijk alles op rolletjes. Alles wordt nu in orde gemaakt en dan krijgen we deze week een BSN nummer en kunnen we weer verder. We zijn ook al wel met Kai op pad geweest. Even naar de winkel. Even naar mijn zussen en de oma’s. Hij heeft een beetje pech dat mama hele dagen in huis zitten niet zo leuk vindt. Maar hij pakt het allemaal goed op. Alhoewel hij aan het einde van de morgen vaak wel helemaal bekaf is. Hij zat me vorige week te slapen in het winkelwagentje. Dus daar toch maar wat rekening mee houden.

Verder eet en drinkt Kai aardig goed. Alhoewel de laatste twee dagen wat minder. Er lijken weer tanden of kiezen door te komen. Dat vinden we ook weer terug in zijn luiers. En gisteren was hij hangerig en had hij wat koorts. Gelukkig ging het vandaag weer wat beter. Zijn grote zus Yue Lin is vanmorgen weer naar het KDV gegaan. Ze had er veel zin in en ze heeft het weer erg leuk gehad. Ze kwam helemaal enthousiast thuis. Ze mocht ook nog trakteren. Fijn voor haar dat ze er zo van geniet. Tot afgelopen zaterdag ging het allemaal erg moeizaam met haar thuis. Ze vindt het zo moeilijk om te delen. En al het nieuwe speelgoed van Kai vindt zij ook wel leuk. We hebben nu duidelijke afspraken gemaakt en werken met een wekker. Het geeft haar meer duidelijkheid en ons allen meer rust. Gisteren en vandaag ging het al stukken beter. Volgens de experts komt het helemaal goed. We zien ook hele leuke momenten tussen hen beiden. Zo wil ze hem graag wekken ’s morgens en een flesje geven. En ze vindt het leuk als we Kai vertellen dat Yue Lin zijn grote zus is.

Papa Erik is al weer aan het werk, maar is vaak ’s morgens nog wel fijn wat langer thuis. Kai lijkt er tot nu toe geen problemen mee te hebben. Af en toe moet hij wat huilen als één van ons de kamer verlaat, maar als hij ziet dat er nog één is achtergebleven dan is het goed. We proberen zo weer een normaal ritme te krijgen thuis. En dat gaat helemaal goed komen met twee van die kanjers. We zijn trots op ze.

Morgen, dinsdag, moeten we met Kai naar het ziekenhuis. We hebben een afspraak bij de plastisch chirurg van het schisisteam en daarna bij de kinderarts van het schisisteam. We zijn benieuwd wat zij gaan zeggen en vinden. Dus wordt vervolgd.

Heel veel strijkgoed (gehad)

Heel veel strijkgoed (gehad)

Heel veel cadeautjes krijgen

Heel veel cadeautjes krijgen

Voor het eerst in de autostoel

Voor het eerst in de autostoel

Bij oma op de koffie en cadeautjes uitpakken

Bij oma op de koffie en cadeautjes uitpakken

Trakteren

Trakteren

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s