Hoera ik ben vandaag 18 maand oud!

Vandaag is Kai 18 maand oud. Een stoere peuter van anderhalf. En morgen al weer zes weken bij ons. Niet meer uit ons leven weg te denken. En het gaat zo goed met hem, wat zijn we daar blij om. Wel is het goed dat alle feestdagen weer achter de rug zijn. Weer een normaal ritme met alles en ook weer gewoon eten, haha.

De zaterdag na kerst zijn we met zijn viertjes naar Ballorig geweest. En dat ging supergoed. Hij heeft genoten van de ballenbak, de glijbanen, de springkussens en gewoon lekker rondrennen en op de grond rollen. Ook voor Yue Lin was het goed om even wat leuks te doen buitenshuis.

Kai heeft oud en nieuw goed doorstaan. Hij lust graag oliebollen en lijkt ook niet bang voor vuurwerk. Rond middernacht is hij niet wakker geworden terwijl er toch flink veel afgestoken is in de straat. Maar om 1.00 uur werd hij dan toch wakker, hij wordt meestal rond die tijd even wakker dus zo gek was het niet. Hij is een poosje beneden geweest en ging mooi spelen. Om 2.00 uur weer naar bed en toen heeft hij heerlijk geslapen tot 8.30 uur de volgende morgen. Yue Lin heeft helemaal van het alles niets mee gekregen. Die sliep lekker door.

Thuis worden de streken van Kai steeds interessanter. Zo is er al een speelgoedauto mee gewassen en lag er een USB stock onder in de afwasmachine, een boek van de bieb in het gevulde bad, grond in de mond, kauwen op steentjes uit de tuin of op een stukje stoepkrijt. Ach ja…..ontdek de wereld Kai!!

A.s dinsdag gaan we met Kai naar het schisisteam in Zwolle. We zijn benieuwd wat we te horen krijgen. Dinsdag horen jullie meer.

Prachtig duo, onze grootste schatten!

Prachtig duo, onze grootste schatten!

Rollebollen.

Rollebollen.

Lekker springen

Lekker springen

Genieten!

Genieten!

Mam, de boerenkool is op!!

Mam, de boerenkool is op!!

Mooi plaatje

Mooi plaatje

Advertenties

One thought on “Hoera ik ben vandaag 18 maand oud!

  1. fijn om te zien dat het zo goed gaat met hem en jullie!! super, o ja mooie foto s !!
    hebben jullie al wat gehoord van de specialist ? liefs ina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s