Onze stuntman

Met Kai gaat het echt heel goed. Hij zit lekker in zijn vel en laat steeds meer van zijn karakter zien. Zo ziet hij compleet geen gevaar, klimt overal op en af, gooit graag met dingen als hem iets niet zint of gewoon maar zo uit het niets. Zo waren we vorige week (mama, Yue Lin en Kai) samen met opa en oma ergens een pannenkoek eten en toen gooide Kai ineens een legoblok over de tafel, klets…..tegen een glas rode wijn. Glas kapot en een grote plas rode wijn op het tafelkleed. Ahum….niet zo handig. En wat een bende krijg je er van. Bah.

Verder valt hij ook nog al eens of stoot hij zijn hoofd tegen van alles en nog wat. Oh oh oh. Pas toch op jongen. Zo hebben er weken drie grote blauwe/paarse/groene/gele plekken op zijn voorhoofd gezeten. (nou ja, zitten er nog) Mama doet hem maar een muts op als ze met hem naar de winkel gaat.

Verder is er eigenlijk weinig nieuws, alles gaat zijn gangetje. We genieten van het samen zijn. Volgende week staan er weer nieuwe dingen op het programma zoals voor het eerst naar het consultatiebureau, naar het pré-operatief bureau. En dan zullen er ook wel de eerste prikken gegeven worden.

Ik en mijn versierde voorhoofd

Ik en mijn versierde voorhoofd

Samen met mijn grote zus in mijn bed.

Samen met mijn grote zus in mijn bed.

Advertenties

3 thoughts on “Onze stuntman

  1. Heel herkenbaar, Jun heeft z’n eerste foto’s thuis ook allemaal met mooie blauwe/groene/gele plekken, die was erg stijf in motoriek. En als klap op de vuurpijl brak hij zijn onderarm in de 2e maand na aankomst, baal baal. Vooral in de follow up rapportage haha. Maar fijn dat het zo goed met kai gaat, mooi kereltje! Groet

  2. Hoi, hoi! Haha, dat van Kai klinkt echt heel bekend! Jip in net zo’n kamikaze! Zou het iets in de genen zijn? Jip zijn voorhoofd ziet er vaak net zo uit. Tegen ons hebben ze in het ziekenhuis gezegd dat dat het bewijsis dat hij blind is aan zijn luie oog. Hij valt en stoot zich ook nog al eens. Zo zie je maar, dat het dus niets bewijst. Behalve dan dat kleine jongetjes uit China nogal onvoorzichtig zijn!
    Trouwens, gister was ik aan het uitpakken. We zijn gister over gegaan naar ons nieuwe huis. Jip heeft het erg naar zijn zin hier. Xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s