KNO problemen……

Nou het zit Kai allemaal niet mee. Hij is al weken verkouden en in de loop van de avonden vaak koorts. Afgelopen weekend begon hij ook flink te hoesten tot overgeven toe. Afgelopen dinsdag bij de huisarts geweest en nu bleek dat hij een fikse keelontsteking heeft. Gelukkig wel een kuur gekregen. Maar gisteren constateerde ik ook een loopoor aan de rechterkant. Hier was twee weken geleden zijn buisje uitgevallen.

Vanmorgen stond er echter weer een gehoortest gepland bij het AC. Toch maar gegaan ondanks zijn loopoor. Tja en het testen werd dus nu wel heel lastig. Want zijn linkeroor blijkt ook dicht te zitten. Met oorsmeer waarschijnlijk. Conclusie was dan ook dat Kai momenteel slecht hoort met beide oren en dat we over een maand terug moeten komen.

 

2015-02-26 09.35.52

 

A.s. dinsdag worden we weer verwacht op het schisis spreekuur. Dan toch maar met de KNO in gesprek over hoe nu verder. Zelf denk ik dat Kai z.s.m. nieuwe buisjes moet krijgen en als het even kan ook zijn keelamandelen eruit. Want als die steeds opspelen dan kan dat ook nog weer zijn spraak negatief beïnvloeden. Wordt vervolgd…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s