Wachten, zitten, troosten…

Het is half vier en we zijn inmiddels een uur terug op de afdeling. Wat een lange ochtend was het. Rond 10.45 werd ik gebeld dat ik naar de uitslaapkamer kon komen. Daar aangekomen was Kai nog in diepe slaap. Zijn gezichtje zat behoorlijk onder het bloed. Want na de operatie hebben ze Kai even uit de narcose laten komen en toen was hij zo boos wakker geworden dat het weer hevig is gaan bloeden. Na wat medicatie was dat weer onder controle. De pijnmedicatie is toen ook wat opgehoogd. Daarna is hij naar de uitslaapkamer gegaan. Hier is hij trouwens liefdevol verzorgd. Vanwege de bloeding en omdat Kai ‘pruttelde’ in zijn keel moest hij langer op de uitslaapkamer blijven. Hij lag lekker onder de warmtedeken want hij was koud van de o.k. gekomen. 

Met vlagen werd hij steeds even wakker. Waarvan hij twee keer even rechtop heeft gezeten. Er waren ook wat zorgen over mij omdat ik er al zolang zat zonder eten. En drinken. Heb een glaasje ranja gekregen en een illegale koek van de verpleging. Haha, misschien zag ik wel pips om de neus. Nee hoor ik voelde me prima. Het was gewoon fijn om nu dicht bij Kai te zijn (en nu nog). Rond 14 uur mochten we terug naar de kinderafdeling, maar het werd uiteindelijk half drie voor we weer terug waren. Het ritje terug heeft hij ook niet meegemaakt. 

Hij sliep zo lekker en ik moest nodig naar de wc, dus ik dacht ik ga even snel….zal je zien wordt Kai uitgerekend dan behoorlijk wakker en was hij een beetje in paniek. Gelukkig was er een andere moeder bij die op de bel had geduwd. Toen ik terug kwam was hij alweer rustig. Maar bah dan baal je wel even. 

Rond vier uur was Kai even goed wakker en hij gebaarde dat hij drinken wilde. Kai heeft toen een ijsje opgegeten/opgedronken. En hij heeft even televisie gekeken. Na een klein half uurtje is hij weer in slaap gevallen. We hopen op een rustige avond.

Er zijn….en troosten

Een ‘illegaal’ koekje

Wachten.

7 thoughts on “Wachten, zitten, troosten…

 1. gelukkig is het achter de rug, jullie heel veel sterkte de aankomende tijd en hopen dat Kai niet teveel pijn zal hebben en snel naar huis mag.

 2. Lieve Fam,
  Ik kan mij voorstellen dat het een lange zit was!
  Hopelijk kan hij rustig slapen en niet zoveel pijn heeft!
  Sterkte hoor en succes!😘

 3. Lieve Erik, Jessica, Yue Lin en Kai,

  Veel sterkte en Beterschap met Kai.
  Fijn dat de operatie achter de rug is en nu komt de tijd er aan van opknappenen beter voelen.
  Hopelijk heeft hij niet zoveel pijn.
  Dikke knuffel van ons allemaal 😘

 4. Wat een dapper mannetje! En wat fijn dat dit nu achter de rug is! Super goed dat hij al een ijsje heeft gegeten en wat drinken gedronken! Hopelijk zet die lijn zich voort! Zometeen lekker slapen, hopelijk wordt het een redelijk rustige nacht. Beterschap en heel veel sterkte! groetjes Els van der Heide

 5. Veel sterkte, gelukkig is de spannende dag achter de rug. Hopelijk heeft hij niet al te veel pijn en herstelt hij weer snel en is hij zo snel als zaterdag op het strand dat Erik er achter aan moet rennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s