Het gaat……en jarig zijn.

Hallo allemaal, Kai en ik hebben beiden goed geslapen. Daar zijn we heel blij mee. Rond 8.15 werd ik wakker. Door de ontbijtwagen. Kai werd toen ook langzaam wakker. Hij had ontlasting gehad. Kai zegt pijn in z’n mondje te hebben maar in z’n buikje. Z’n darmstelsel is van slag door de morfine. Om 8.45 de plastisch chirurg op bezoek gehad en die was tevreden. Wel heeft Kai wat koorts. Vanmorgen 38.4. Door de PCM is het weer wat gezakt gelukkig.Om 9 uur kwam Marieke op bezoek. Zij is schisisconsulente van het schisisteam. Even fijn gekletst. Rond half toen kwamen Yue Lin en papa op bezoek. Voor Kai en voor de verjaardag van mama. Met veel cadeautjes. Kai heeft een mooie garage gekregen.

Rond half elf gaf Kai steeds meer buikpijn aan. Hij bleek te moeten plassen maar liet het niet gaan in z’n luier. Dus toch maar op de wc en gelukkig plaste hij toen toch. We zijn daarna even samen naar de speelkamer gegaan waar mama een boekje heeft voorgelezen. Nu ligt Kai weer in bed naar filmpjes te kijken op de iPad.

Dr. Houpt kwam nog langs met z’n arts assistent. ( zij was vanmorgen al geweest). De morfine gaat afgebouwd worden. Eens kijken hoe dat gaat. Want slikken vindt hij nu niet echt wat. Hij drinkt af en toe een slokje drinken.

Nou tot vanmiddag allemaal ( via het www bedoel ikšŸ˜‰)

One thought on “Het gaat……en jarig zijn.

  1. Sjonge heftig hoor maar fijn dat het gaat en hopelijk knapt hij steeds meer op! Jij van harte gefeliciteerd. Deze verjaardag zul je vast niet snel meer vergeten;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s