Koorts

​Bah Kai heeft vanavond hoge koorts gehad. Vanmiddag heeft hij eerst nog een uurtje geslapen en verder grotendeels filmpjes gekeken en had hij weinig interesse in alles wat er om heen gebeurde. Mama kreeg bezoek van haar drie zussen en Meike rond twee uur. Nadat zij vertrokken waren werd hij wat levendiger. Misschien ook omdat de morfine naar beneden was gegaan en hij toen het verschil merkte. We hebben samen een stukje op de gang gelopen en zijn naar de gang gegaan waar het schisisteam net spreekuur had gehad. Kai heeft daar nog even gespeeld met de mooie muziekkast. Daarna zijn we naar de speelkamer gegaan waar hij nog even met de garage heeft gespeeld en mama heeft nog een boekje voorgelezen. Weer terug op de kamer was hij helemaal moe en is hij weer filmpjes gaan kijken. Oma kwam maar toen was hij echt heel moe en werd hij steeds stiller. Nadat opa en oma weg waren bleek Kai 39 graden koorts te hebben hij heeft een PCM zetpil gekregen en de vpk heeft met de plastisch chirurg overlegd. Zij is gekomen en heeft in zijn mondje gekeken en gelukkig zag het er rustig uit. Kai vond het echter helemaal niet grappig. Hij was helemaal over de rooie. De plastisch chirurg moest weer met de kinderarts overleggen omdat zij alleen maar over z’n mondje gaat. Een kwartier later kwam er een Co-assistent (lieve meid) en die heeft naar Kai zijn longen geluisterd en naar zijn buikje. Hier kwam gelukkig niks bijzonders uit. Maar er moest ook nog even een ‘echte’ kinderarts meekijken. Maar die was er snel klaar mee.  Kai blijkt dan nu een virale infectie te hebben in de bovenste luchtwegen. (Volgens de geleerden) moet vanzelf weer overgaan. Heb wel gevraagd of de antibiotica via het infuus mocht ipv oraal. Want dat vindt hij echt vreselijk. En ook omdat hij vandaag niet veel gedronken heeft is het infuus ook weer omhoog gegaan. Zo krijgt hij meer vocht binnen en kan hij hopelijk ook beter plassen. Want dat gaat ook niet heel geweldig. 

Mama zit ondertussen op haar slaapbank dit te typen en schijnt jarig 🎉te zijn. Ik lig direct naast Kai en dat is wel fijn. Verder heb ik zin aan chips, een wijntje 🍷en een hazelino🍰. Maar dit alles moet maar even wachten totdat Kai thuis is. We hopen dat we ondanks de rustige avond toch een goede nacht mogen maken samen. We gaan ervoor. 

Lieve groeten van Kai en Jessica 😘

2 thoughts on “Koorts

  1. Hoop dat de infectie snel weg is voor Kai en dat hij weer lekker kan spelen. En nog gefeliciteerd met je verjaardag straks dubbel vieren.

    Groetjes Claudia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s