Dag vier

Inmiddels is het al weer donderdag. Gisteravond hebben jullie geen update gehad. Is me niet gelukt sorry. Is nogal een druk leven hier.

Gistermiddag heeft Kai zowat de hele middag geslapen. Rond half vier had ik hem wakker gemaakt omdat er bezoek was maar oh oh oh. dat had ik beter niet kunnen doen. Hij werd helemaal verkeerd wakker. Hij heeft echt drie kwartier hartverscheurend gehuild. En we kwamen er niet achter wat de oorzaak was. Uiteindelijk is hij van vermoeidheid weer in slaap gevallen. Rond zes uur kwamen Erik, Yue Lin en Kai zijn oma op bezoek en heb hem toen voorzichtig rond half zes weer wakker gemaakt. Het duurde even maar voordat ze er waren was Kai gelukkig goed wakker. Hij wilde uit bed en heeft heerlijk twee knakworstjes op gegeten. Dat was een hele mijlpaal. Daarna nog een raketijsje zowat helemaal op. Kai heeft een hele tijd met Yue Lin op de grond gespeeld. Hij voelde zich duidelijk goed. Mama ging na drie kwartier even de afdeling af met Yue Lin en Kai bleef bij papa maar dat vond hij niet grappig. Toen heeft hij weer heel hard gehuild. Hij vindt het prima als ik koffie ophaal maar beneden eten in het restaurant dat duurt hem te lang. Toen ik weer terug kwam was hij zo weer rustig.

Omdat hij ’s middags zo lang had geslapen had hij ’s avonds geen zin in slapen uiteraard. Nadat papa, Yue Lin en oma weg waren heeft hij nog tot 22.15 uur filmpjes gekeken. Ik ging hem een schone luier omdoen en toen kwam ik erachter dat zijn bed helemaal nat was. Zijn infuus had gelekt. Al een hele tijd waarschijnlijk want het bed was behoorlijk nat. Samen met de zuster alles weer verschoond en ondertussen viel Kai in slaap. Maar na een uurtje bleek alles weer nat en bleek dat het infuus niet meer goed zat. Na overleg met de kinderarts het maar verwijderd en geen nieuwe ingebracht. Een extra stimulans om goed te gaan eten en drinken. En het infuus zou er toch de volgende dag uit gaan.

Vanmorgen werden we rond acht uur wakker gemaakt door de voedingsassistente. En even later kwam de plastisch chirurg op bezoek. Deze heeft in zijn mondje gekeken en was weer tevreden. Wel zit er ‘beslag’ achter in zijn keeltje en daarom is het belangrijk dat hij nu goed gaat drinken ( en eten). De antibiotica gaat nog een aantal dagen door. En de pijnstilling lijkt voldoende nu. Er is nog overleg geweest met de kinderarts en die kan nu niet meer wat voor hem betekenen. We gaan het vandaag nog aanzien met Kai hier en Erik en ik zijn van mening om hem dan vanavond mee te nemen naar huis. Thuis heeft vast een positieve invloed op zijn herstel. Dus goed nieuws eigenlijk.

Kai is net onder de douche geweest. Lichtelijk onder protest maar hij is wel weer lekker fris.

4 thoughts on “Dag vier

 1. Ow wat fijn dat jullie kai waarschijnlijk mee mogen nemen. Na huis en lieve kai wat fijn dat je lekker met papa en mama na huis mag en thuis lekker spelen met je grote zus en goed aansterken lieverd Gods zegen
  Dikke knuffel Mariska en sharina

 2. Fijn te lezen dat Kai mee mag naar huis, lekker thuis zijn in zijn eigen omgeving is het beste medicijn. En wat doet Kai het goed.
  Vermoeiend voor jullie , ik hoop dat het goed gaat met jullie.
  Lieve Kai zodra je thuis bent kom ik, als je je wat beter voelt, bij je op visite !!
  Dikke knuffel voor jullie allemaal 😘
  Lieve groeten van Caroline

 3. Wat fijn dat Kai misschien naar huis mag. Fijn voor jullie allemaal😃 Wat is het toch een kanjer en wat doet hij het goed😊. Nu hopen dat hij verder lekker gaat eten en weer goed aan gaat sterken.
  Heel veel sterkte.
  Liefs Darko Loes en Naomi
  En een dikke knuffel voor Kai.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s