De eerste dag thuis

Vanmorgen werd je om 9 uur wakker en eenmaal beneden gaf je aan dat je wel wat wilde eten. Je koos voor een fruitzakje een een glas water. Maar je moest ook je antibiotica hebben. En dat vindt je echt heel vies. Mama moest praten als brugman. Maar na wat moes heb je het toch maar ingenomen en daarna een glas water opgedronken. Super goed zeg. Mama was er blij mee. Oma kwam op bezoek en jij lag lekker tv te kijken. Rond half elf leek je weer misselijk te worden en inderdaad alles kwam er weer uit. Ook heel veel slijm erbij. 

Ik heb contact opgenomen met de poli plastische chirurgie wat te doen en daar begon de onduidelijkheid over wie dit nu had voorgeschreven. Na veel overleg moest ik maar contact opnemen met de kinderarts. Zo gezegd, zo gedaan en daar moest ook weer overlegd worden en dat kon nog wel even duren. Kai heeft vandaag veel geslapen en na het spugen duurde het lang voordat hij het weer aandurfde om wat te drinken. Maar vanmiddag heeft hij toch twee glazen drinken opgedronken en twee spekkies opgegeten. 

Rond vier uur belde de kinderarts mij terug en mocht Kai stoppen met de antibiotica. Fijn voor hem zeg. Hopelijk gaat het eten dan ook snel beter. En ja hoor inderdaad rond vijf uur vroeg ik of hij noodles wilde en dat wou hij wel proberen. Hij heeft er lekker van gesmuld met kleine muizehapjes en daarna nog vla met slagroom. En toen begon hij ook weer wat meer ‘te leven’. Hij begon wat te kletsen en te vertellen en we zijn blij dat hij erg goed zijn best heeft gedaan. En alles is er in gebleven. Dus een goede afsluiting van de dag. Kai is lekker gaan slapen vanavond. 

One thought on “De eerste dag thuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s