Een week na de operatie

Morgen is Kai al weer een week thuis en daarom weer tijd voor een korte update. Sinds afgelopen vrijdag is Kai gaan eten en drinken zonder over te geven. Alles moet nog vloeibaar en zacht zijn dus hij eet voornamelijk vla, slagroom, knijpfruit, noedels, poffertjes, etc. Je merkt aan Kai dat hij nog echt moet wennen aan de nieuwe situatie in zijn mondje.

Sinds zaterdag heeft Kai enorme nekpijn. Spierpijn in zijn nekje. Dit komt omdat hij tijdens de operatie anderhalf uur achterover heeft gelegen en de plastisch chirurg zei ook nog dat ze in zijn keeltje rondom de nekwervels hebben gewerkt en dat hij daar ook pijn van kan hebben. Sinds vandaag gaat het wel wat beter maar hij kan niet echt rechtop kijken. Beetje zielig eigenlijk wel. Dus we smeren maar met SRL gelei en geven hem toch nog maar paracetamol.

Afgelopen dinsdag zijn we op controle geweest en de arts was tevreden. Dat hebben we maar gevierd met een ijsje bij de MacDonalds. Nog een weekje zacht eten en dan kunnen we weer langzaam gaan beginnen met wat andere dingen. De komende weken ook nog geen logopedie. En deze week ook nog maar even niet naar ‘Babbel’ en naar het KDV. Mama is nog lekker thuis.

Via deze weg willen we ook iedereen bedanken die meeleest en meeleeft d.m.v. reacties op de blog, kaartjes, cadeautjes, appjes, bezoek. Super bedankt allemaal. Kai vind het lastig om er mee om te gaan maar hij geniet er wel van hoor.

fcfd09e303990964789ca5b336294210

One thought on “Een week na de operatie

 1. Gelukkig gaat het langzaam weer wat
  beter.
  Wat sneu voor zijn nekje beterschap daarvoor!!
  Succes hoor!!

  Lieve groet van
  Bert en Ina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s